Det du MÅSTE veta om nätverksmarknadsföring för att lyckas!

Gratis guide - 2 videos + 1 PDF

Se hit du som är 50 +, det är dags att ta saken i egna händer

Har du blundat och stuckit huvudet i sanden när pensionen kommit på tal? Vänt dig bort och tänkt på annat? Har du säkrat din framtida pension och känner dig trygg?

Samhället förändras snabbt idag. Det gör även samhällets regelverk och förutsättningar. Från en dag till en annan kan nya förutsättningar och regler gälla.

Under lång tid har vi haft ett tryggt välfärdssystem som inte förändrades på annat sätt än att det stadigt kom till nya förmåner. Jag kommer faktiskt ihåg den tiden när man såg framemot regeringens budgetar med både nyfikenhet och tillförsikt:

”Få se vilka nya reformer som kommer i år?” Att det fanns en sådan tid, det kan vara svårt att ens föreställa sig det idag.

Pensionssystemet ändras

Du vet säkert att pensionssystemet har ändrats och kommer att ändras. För ca 20 år sedan ändrades pensionssystemet och det blev helt nya regler. Vi som är födda i slutet av 50-talet blev de största förlorarna. Idag flaggas för nya förändringar. Nu höjs pensionsålder till 67 och en höjning till 69 år är inom räckhåll. Dagens 5-åringar beräknas behöva jobba till de är 72 år.

Förutom en höjning av pensionsåldern så minskas även beloppen vi får i pension. Ca 45% av lönen i allmän pension är vad årets pensionärer kan räkna med efter 40 år i yrkeslivet. Källa: Senioren.se  (2019-04-04)

Se hit du som är 50 + det är dags att ta saken i egna händer
Se hit du som är 50 + det är dags att ta saken i egna händer

Pensionerna är bara en sak som helt plötsligt kan förändras över en natt. Det finns en lång rad andra osäkerhetsfaktorer och samhällsförändringar som gör att du gör bäst i att ta din ekonomi i egna händer, för säkerhets skull!

Har du blundat och stuckit huvudet i sanden när pensionen kommit på tal? Hållit för öronen och tänkt på annat när prat om pensionen kommit upp? I så fall vill jag säga: Det är aldrig försent att börja! Men gör det nu, låt inte andra bestämma över ditt liv. Ta styrningen nu över din framtid.

Oavsett om du tycker pensionen känns avlägsen eller ej, så är det en bra sak att ha en extra inkomst från en MLM-verksamhet. Bygger du din verksamhet stabilt över tid kan du räkna med passiva inkomster i framtiden.

Bygg en MLM-verksamhet

Föreställ dig att du börjar med en nätverksmarknadsföring på deltid. Du lägger ner några timmar i veckan under några år. Du är konsekvent och uthållig, du bygger din verksamhet genom att rekommendera produkter. Jag är övertygad om att du redan idag rekommenderar produkter som du gillar och tycker är bra. Du tänker bara inte på att du gör det. Förresten, vilken bra film såg du senast? Har du berättat om den för dina vänner?

Du bygger lugnt och stabilt, ger inte upp utan du fortsätter konsekvent med din MLM-verksamhet. Du arbetar precis som vanligt på ditt ordinarie jobb men du jobbar några timmar på sidan om med en rolig och utvecklande verksamhet. Föreställ dig att du om 5 – 10 år, kanske när du går i pension, har byggt upp en verksamhet som genererar 10, 15, 20 tusen kronor eller mer i månaden? Du har en passiv inkomst, en inkomst som du har trots att du inte arbetar.

Det är dags att ta saken i egna händer!

Föreställ dig hur ditt liv då skulle se ut?

Kanske resa mer? Ta en tidigare pension? Känna trygghet av att kunna bo kvar i din nuvarande bostad? Bo utomlands delar av året? Skaffa en sommarstuga på landet och odla dina grönsaker?

Föreställ dig vad du skulle göra? Det är bara DU som vet vad du vill och drömmer om.

Det är aldrig försent att skapa en ekonomisk trygg pensionärstid. Du fortare du börjar, desto lättare och snabbare går det.

Skicka ett meddelande till mig så berättar jag hur du kan börja

Kerstin Hofgren

Kommentera gärna här nere

Leave a Reply

Your email address will not be published.