Det du MÅSTE veta om nätverksmarknadsföring för att lyckas!

Gratis guide - 2 videos + 1 PDF

En inspirerande historia om att tjäna pengar

Jag vill berätta den inspirerande historien om Mark Yarnell (han avled för några år sedan) som är en av författarna till boken ”How to become filthy, stinking rich through network marketing without alienating friends and family”.

Ekonomisk knipa

Mark befann sig i en mycket allvarligt ekonomisk knipa, han var helt enkelt utfattig! Kronofogden hämtade hans bil och allt annat av värde som han ägde. Då bestämde han sig för att börja jobba med ett företag i nätverksbranschen – MLM.

Han bestämde sig också för att inte terrorisera familj och vänner utan istället hittade han ett annat sätt att skaffa leads, alltså personer som var intresserade av att titta på vad han hade att erbjuda. Han var helt och fullt bestämd över att han skulle tjäna pengar. Mark var också en passionerad Paraglider och medlem i en förening i USA som samlade 30 000 medlemmar.

Strategin för att bygga sitt nätverk

Mark bestämde sig för att kontakta dessa medlemmar och han sa följande till de han ringde upp:

Hej, Mark här, är du intresserad av att ta en titt på ett projekt som kan göra så att du kan tjäna pengar, syssla mer med Paragliden och jobba mindre?

En inspirerande historia om att tjäna pengar…

Naturligtvis fick han många som blev intresserade och ville ta en koll på vad han hade att erbjuda.

Mark var också mycket bestämd med att han inte ringde på kvällstid eftersom han tyckte att kvällarna är familjetid och då ville han inte störa.

Det som var fascinerande med Mark var att han ringde 30 personer varje dag! Men han hade ju förteckningen med medlemmar i föreningen för Paragliders.

Att trägen vinner det vi, och Mark var inget undantag. Efter ett år i nätverksbranschen så var han uppe i en månadsinkomst på motsvarande 300 000 kr/månad.

En helt underbar, kanske typisk amerikansk historia – helt enkelt fantastiskt inspirerande historia om att tjäna pengar!

Skicka gärna ett meddelande till mig

Kerstin Hofgren

Kommentera gärna här nere

Leave a Reply

Your email address will not be published.