Det du MÅSTE veta om nätverksmarknadsföring för att lyckas!

Gratis guide - 2 videos + 1 PDF

Du har ditt liv, ditt jobb, vill inte hänga på Facebook och är ingen säljare – hur ska DU kunna jobba med nätverksmarknadsföring?  

Om du frågar mig, svarar jag:

Alla kan jobba med nätverksmarknadsföring, i princip i alla lägen. Det du gör är att du införlivar nätverkandet i ditt ordinarie liv. Du lägger helt enkelt till en roll till i ditt liv. Så, förutom att du kanske är lärare/snickare/sjuksköterska och förälder och make/maka och en hängiven sportfiskare/yogis/ryttare/pokerspelare/vinprovare så är du också en nätverkare. Det är faktiskt inte svårare än så. Du har flera olika roller i livet, du är inte bara en sak. Du är mångfacetterad och du hanterar dina olika roller i ditt liv utan några större problem, eller hur? Du kan både vara en sjuksköterska, en hängiven vinprovare, en maka och en förälder utan att något krockar med det andra. Den enda krocken är kanske att du skulle vilja ägna mer tid åt din hobby eller familj än vad du gör idag? I så fall så är nätverksmarknadsföring den perfekta lösningen.

Alla kan jobba med nätverksmarknadsföring

Om det är så att du skulle vilja ägna mer tid åt din hobby eller din familj, eller du kanske börjar fundera på hur din ekonomi kommer att bli när du pensionerar dig, då är nätverksmarknadsföring ett perfekt komplement i ditt liv. En roll som du kan ta dig an utan större svårigheter. Det handlar bara om att du bestämmer dig för att du vill tjäna lite extra pengar. Vill du tjäna lite extra pengar (till att börja med) så är det inte svårt, det är bara att börja.

Du kanske tänker: Men hur ska jag göra? Vad gör jag? Vad säger jag till folk? 

Svaret på den frågan är: ta reda på vilken träning och hjälp du kommer att få av din sponsor. Du ska känna att du kommer att få den hjälp du behöver. Om du inte får svar som du blir nöjd med; välj en annan sponsor eller ett annat företag!

Känner du dig nöjd med svaret du får av din tilltänkta sponsor så är det bara att köra igång. Du har allt att vinna. En framtid där, OM du jobbar kontinuerlig och inte slutar, du kommer att tjäna pengar.

Du har ditt liv, ditt jobb och är definitivt ingen säljare – kan nätverksmarknadsföring vara något för dig?

Vilka resultat kan man få med nätverksmarknadsföring?

Vilka resultat kan man få med nätverksmarknadsföring? Häromdagen blev jag kontaktad av en person som jag träffade 2014. Då var hon precis ny i sitt nätverk och hon och hennes sponsor presenterade sitt företag för mig. Då nappade jag inte på deras förslag utan gick en annan väg.  Idag, fem år senare, är hon på väg att trappa ner sitt ordinarie jobb. Hon har jobbat med sitt nätverksföretag parallellt med sitt ordinarie arbete under de här fem åren och nu har hon kommit en bra bit på väg. Så bra att hon har kunnat gå ner i tid på sitt ordinarie jobb. Hon räknar också med att kunna helt sluta sitt jobb om ett par år, vilket är tio år före vanlig pensionsålder (65).

Ta ett par minuter och dagdröm dig bort. Föreställ dig att du kan sluta ditt vanliga jobb om fem år, med en högre inkomst än du har idag. Vad skulle du göra då? Köpa lägenhet eller hus i varmare land? Resa mer? Börja odla din egen mat? Utbilda dig till yogalärare? Golfa? Möjligheterna är oändliga, det gäller bara att ta dom när dom dyker upp. Och precis NU blir DU presenterad för den möjligheten. Om du tar den eller inte, det är helt och hållet upp till dig.

Läs mer om nätverksmarknadsföring här 5 anledningar varför MLM är bästa sättet att tjäna pengar på

Vill du veta mer? Kontakta mig via Messenger

Kommentera gärna här nere

Leave a Reply

Your email address will not be published.