Det du MÅSTE veta om nätverksmarknadsföring för att lyckas!

Gratis guide - 2 videos + 1 PDF

Den finns en fråga som kommer att vara den viktigaste frågan i ditt liv när du går in i ett nätverksföretag. Den frågan som hela din framgång kommer att bygga på. Den frågan som är direkt avgörande för hur du kommer att lyckas. Du kommer att behöva hålla svaret levande hela tiden. Du kommer att behöva träna dig på att alltid komma tillbaka till svaret. Vilken fråga är det då, undrar du? Den frågan är:

Varför gör jag det här?

Varför jobbar jag med nätverksmarknadsföring? Den viktigaste frågan för dig är, och kommer alltid att vara: Varför gör jag detta? Varför har jag valt att jobba med nätverksmarknadsföring? Svaret på den frågan, är det som är din drivkraft, din motivation och inspiration att fortsätta även om det känns tufft. För att det kan kännas tufft i nätverksbranschen det kan ALLA vittna om. Att det är tufft att driva företag oavsett bransch tror jag alla företagare skriver under på. I alla fall i vissa perioder. Jag brukar beskriva livet som företagare som en berg-och-dalbana. Det går upp och det går ner, ibland i ganska tvära och snabba svängar.

Den livsviktiga frågan du aldrig får glömma!

Ditt: VARFÖR jobbar jag med nätverksmarknadsföring är det som gör att du fortsätter, även när det blåser hårt.  När ditt VARFÖR är starkt lysande i ditt medvetande, det är då du inte bryr dig om att det viner runt öronen och känns tufft. För du vet vad du vill ha och du känner så starkt att du bara MÅSTE. Det finns inget annat alternativ än att fortsätta på den inslagna vägen. Du kan helt enkelt inte stoppa dig själv.

Låt inte negativa eller kritiska kommentarer stoppa dig

Låt inte tillfälliga svackor stoppa dig, låt inte negativa eller kritiska kommentarer stoppa dig eller göra så att du börjar ifrågasätta dig själv. Ingen annan än du vet vad du känner, tänker och vill. Ingen annan ska ha inflytande över vad du ska eller inte ska göra. För det är ingen annan än DU som lever ditt liv.  

Ett tips är att skriva upp ditt VARFÖR. Skriv det på lappar, ha ditt VARFÖR nätverksmarknadsföring som skärmbild på din telefon, sätt upp ditt VARFÖR på kylskåpet. Tillåt inte dig själv att glömma ditt VARFÖR!

Titta på den här inspirerande videon med Arnold Schwarzenegger:

Ett starkt VARFÖR kan ta dig varsomhelst!

Den livsviktiga frågan du aldrig får glömma!

Skicka gärna ett meddelande till mig

Kerstin Hofgren

Kommentera gärna här nere

Leave a Reply

Your email address will not be published.