Vill du bli samarbetspartner med mig?

Nätverksföretag eller MLM (Multi Level Marketing) är både en oerhört smart affärsmodell och även ett otroligt bra sätt att bli en egen oberoende företagare. Investeringarna är små medan möjligheterna är oändliga. Jag har tittat på lite olika företag och anledningen till att jag valt just mitt företag är:

Produkterna är enastående, i en helt egen klass vad gäller Antiage, hudvård och hälsa. Många års forskning vid Princeton University ligger bakom innehållet. Det är produkter jag skulle använda även om jag inte skulle få någon bonus för att rekommendera dem.

Produkterna är något som majoriteten av människor, både män och kvinnor, vill ha vilket innebär att det är otroligt lättjobbat.

Hjälpen och supporten från företaget gör att man aldrig behöver stå ensam. Det finns alltid personer som är villiga att hjälpa till.

Låter det här som skulle kunna vara något för dig? Om du tycker att ovanstående är lika viktigt för dig som för mig då tycker jag du ska fylla i ansökan här nere. Det är viktigt att vi är en match för varandra. Varken jag eller du tycker om att slösa bort vår tid.

Jag söker efter dig som

• Vill ha mer pengar, frihet och ett liv där du har kul och träffar likasinnade.
• Har bestämt dig för att du vill lyckas.
• Är någon man kan lita på.
• Är villig att lära sig de färdigheter man behöver för att skapa framgång.

Passar det här in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan. Jag ser verkligen fram att lära känna dig och kunna utveckla vår verksamhet tillsammans.

HUR JAG ARBETAR
Jag arbetar med endast fem personer åt gången, enligt ett beprövat och genomtänkt system. Det innebär att kan du alltid räkna med att jag eller någon i mitt team finns där för stöd och support. Vi hjälps åt att bygga en stabil och hållbar verksamhet som är lätt att duplicera.

Med mig som partner får du:
• Mitt fulla stöd och support när du bygger din verksamhet.
• Tillgång till effektiva verktyg som hjälper dig att arbeta såväl online som offline.
• Ta del av den kunskap jag skaffat mig under åren inom personlig utveckling, marknadsföring, driva företag, personligt varumärke, arbeta platsoberoende, professionell coaching etc (om du vill förstås, inget tvång 😊).

Intresserad? Tveka inte! utan fyll i formuläret här nere, klicka på knappen ANSÖK så återkommer jag till dig inom 48 timmar.
Jag ser fram emot att höra av dig!

Kerstin
Ansökan om samarbete med Kerstin
 

Fyll i formuläret

Klicka på knappen Ansök