Det du MÅSTE veta om nätverksmarknadsföring för att lyckas!

Gratis guide - 2 videos + 1 PDF

En spridd och mycket vanlig missuppfattning är att MLM – nätverksmarknadsföring är detsamma som ett pyramidspel. Detta stämmer överhuvudtaget inte, det finns inte ett uns sanning i detta påstående.  Nätverksmarknadsföring är något helt annat, det är ett sätt för företag att komma ut med sina produkter och för dem som marknadsför produkterna; ett sätt att tjäna pengar.

Vad är det för skillnad mellan nätverksföretag och pyramidspel?

Kortfattat så är nätverksmarknadsföring en affärsmodell som är suveränt bra, såväl för företaget som för distributören (den som jobbar med att marknadsföra produkterna – nätverkaren). Nätverksmarknadsföring är bra för företaget bl. a eftersom man ofta får en otroligt snabb expansion. En snabb expansion som i princip aldrig är möjlig på annat sätt. Samt andra fördelar som t. ex låga OH-kostnader.  

Här klargör jag skillnaderna mellan nätverksmarknadsföring och pyramidspel:

Skillnaden mellan Pyramidspel och nätverksmarknadsföring/MLM
Skillnaden mellan Pyramidspel och nätverksmarknadsföring/MLM – Kerstin Hofgren
Vad är skillnaden mellan pyramidspel och nätverksföretag/MLM

Laglig affärsmodell

Det framgår ju med all tydlighet att det är en stor skillnad mellan Pyramidspel och nätverksmarknadsföring/MLM. Googlar man på Nätverksmarknadsföring eller Pyramidspel så kommer det upp massor med artiklar som är direkt felaktiga. Ibland undrar jag vilka motiven är till att så gravt komma med direkta lögner om en helt laglig affärsmodell. Nätverksmarknadsföring är ett suveränt sätt för vanliga människor att starta företag utan större investering och definitivt utan de risker som det finns när man ska bygga upp ett företag. Nätverksmarknadsföring är ett sätt att på sikt skapa passiva inkomster och ekonomisk frihet. Nätverksmarknadsföring online gör din frihet ännu större.

Mer information om nätverksmarknadsföring hittar du här:

5 anledningar varför MLM är bästa sättet att tjäna pengar på
5 anledningar varför MLM är bästa sättet att tjäna pengar på

Skicka gärna ett meddelande till mig

Kerstin Hofgren

Kommentera gärna här nere

Leave a Reply

Your email address will not be published.