Det du MÅSTE veta om nätverksmarknadsföring för att lyckas!

Gratis guide - 2 videos + 1 PDF

Det finns så många myter om vad som skapar framgång. Framgång handlar om att älska det man gör men vi matas hela tiden med att det är hårt arbete som gör framgång möjligt. Du känner säkert, precis som jag personer som jobbar otroligt hårt och mycket, men inte alls får den framgång dom förtjänar. Precis som säkert du känner personer som inte gör många knop men ändå på något sätt lyckas med allt det dom gör utan att de behöver anstränga sig alltför mycket.

Vad är det som skapar framgång?

Vad är det som skapar framgång? Det är en av de frågor jag har ställt så länge jag kommer ihåg. Varför lyckades Hitler? Hur kommer det sig att en del människor gör stor succé utan att anstränga sig särskilt mycket?

För att lyckas och få framgång så måste du ha rätt mindset. Med mindset så menar jag inte den vanliga attityden om att hårt arbete är enda vägen till framgång. Precis som Ingemar Stenmark säger om sin skidåkning

“…jag verkligen älskade skidåkning. Jag såg aldrig skidåkning som hårt arbete, utan någon som hjälpte mig att vinna”

Att älska det man gör

Man måste älska det man gör. Utan passion för det man gör, får man slita hårt och ofta utan det resultat man skulle kunna förvänta sig.

Jag har själv upplevt samma sak. Jag är en person som, när jag verkligen blir passionerat intresserad av något, verkligen går in för det. Jag kan lägga ner otroligt många timmar, all tid jag har, på att syssla med just det specifika.  Att gå in för något med passion är något av det roligaste jag vet. Hålla på hela dagen, knappt avbryta för att äta, tvinga sig själv i säng vid tolv- ettiden på natten. Vakna vid 5-6 tiden för att fortsätta. Men jag ser det inte som hårt arbete, för mig är det ren och skär lycka att få syssla med det jag älskar att göra, oavsett om det är att anlägga trädgårdar, konstruera mönster, bygga hemsidor, lyssna på Abraham eller något annat som jag är passionerat intresserad av. Så jag förstår Stenmark.

Jag har också insett att anledningen till att så många framgångsrika personer framhärdar hårt arbete som framgångsfaktorn är att de vill rättfärdiga sin framgång, och då tar man fram ”hårt arbete kortet”.

Sen finns det de som lyckas otroligt bra utan hårt arbete. Vad beror det på? Om det inte är hårt arbete, vad är det då? Det är här vi har det intressanta. Jag har märkt att det är inställningen och attityden. Att ta livet med en klackspark har visat sig vara en framgångsfaktor för vissa, men inte för andra. Så vad beror framgång på?

Jag har hittat följande gemensamma faktorer:

  • Passion
  • Att inte bry sig om vad andra tycker,
  • Att göra det man själv vill
  • Att inte ta livet så allvarligt

Kontentan av detta är – gör det du älskar och gör det passionerat.

Skicka gärna ett meddelande till mig

Kerstin Hofgren

Kommentera gärna här nere

Leave a Reply

Your email address will not be published.