Det du MÅSTE veta om nätverksmarknadsföring för att lyckas!

Gratis guide - 2 videos + 1 PDF

5 punkter varför attraktionsmarknadsföring underlättar livet för nätverkare! Varför attraktionsmarknadsföring fungerar så bra är att du satsar på att kunderna och de som är intresserade ska komma till dig istället för att du ska jaga dom. Det finns flera fördelar med att ha det som utgångspunkt i din marknadsföring. Här kommer fem anledningar:

1. Ingen vill bli tvingad

Ingen vill bli påtvingad någonting och det är ganska vanligt att folk faktiskt säger ja och signar upp sig i ditt nätverk därför att de inte kan säga nej. Men innerst inne så vill dom inte, men går med ändå, hur konstigt det än kan låta. Då finns känslan av att ha blivit lurad eller tvingad där, och personen slutar ganska omgående.

5 snabba om attraktionsmarknadsföring

2. Du vill jobba tillsammans med de som vill!

Att jobba tillsammans med dom som vill samma sak som du, gör livet som nätverkare enklare och roligare. Att ha viljan att jobba med nätverksmarknadsföring är A och O, utan vilja blir det inget resultat.

3. Du vill vara autentisk

Du vill inte föreställa dig och låtsas vara något du inte är. Att vara autentisk, att vara den man är utan att förställa sig är också något du vill. Ingen vinner något på att förställa sig. Vi klickar inte med alla, men när vi klickar, då blir samarbetet enklare och roligare. Sen är det jobbigt att behöva förställa sig, inte något du vill göra. Människor som känner förtroende för dig och det du står för är mer villiga att titta på det du har att erbjuda.

4. Du vill inte spamma folk med länkar till ditt företag.

”Kom och köp konserverad gröt” – är inte någon framgångsrik försäljningsmetod. Vi blir trötta på personer som bara lägger ut länkar och som nästan förföljer oss, även om det bara handlar om sociala medier.  Jag har postat länkar till mitt företag och jag säger; ingen har nappat eller köpt via de länkarna. Människor har istället vänt sig till mig och velat ha mer information.

5. Du vill ha flyt i livet – inte stånga din panna blodig för att övertala människor att gå med i din business.

Ett av mina motton i livet är – Sluta kämpa, skapa flyt -. Det är något jag börjat med de senaste åren och det är också bästa jag gjort. Livet blir så mycket enklare då. 

5 snabba om attraktionsmarknadsföring

Läs mer om varför MLM är det bästa sättet att tjäna pengar på:

5 anledningar varför MLM är bästa sättet att tjäna pengar på

Skicka gärna ett meddelande till mig

Kerstin Hofgren

Kommentera gärna här nere

Leave a Reply

Your email address will not be published.