Det du MÅSTE veta om nätverksmarknadsföring för att lyckas!

Gratis guide - 2 videos + 1 PDF

MLM eller nätverksmarknadsföring (kärt barn har många namn) är ett suveränt sätt för alla människor att starta upp en verksamhet på. Anledningarna är många, men här går jag igenom 5 anledningar:

Snabbaste sättet att kunna sluta sitt 8-5 jobb och bli ekonomiskt fri

De 5 anledningar är:

 1. Är ett sätt på vilket en vanlig person snabbast har kunnat sluta sitt vanliga 8-5 jobb, kunna jobba platsoberoende och bli ekonomiskt fri.
  Om du letar efter något som kan ersätta din vanliga inkomst så kan MLM definitivt vara ett bra sätt.
 2. Om du jobbar på rätt sätt, på ett smart sätt så kan det vara den snabbaste vägen att få ekonomisk frihet. Men, det är ingen Quick Fix!
 3. Du behöver inte ta fram någon egen produkt eller tjänst. Företaget har redan gjort det, satsat på utveckling, forskning, patent etc.  Det enda du behöver göra är att marknadsföra och rekommendera produkterna.
 4. Passiv inkomst. Bygger du upp verksamheten på rätt sätt kan du på sikt få en passiv inkomst. Dvs en inkomst som inte är baserad på att du arbetar timmar som du gör i en vanlig anställning. Många hantverkare, frisörer, terapeuter, coacher och konsulter säljer sina timmar, sin tid. Med en passiv inkomst är din inkomst inte beroende av hur många timmar du arbetar.
 5. Du utökar ditt kontaktnät, får nya vänner och bekanta. Träffar positiva och glada människor som vill något med sitt liv – helt enkelt likasinnade. Du får upplevelser av nya slag, kanske resor till platser du annars inte skulle ha åkt till.
5 anledningar varför MLM – Nätverksföringsbranschen är en bra idé

Vad krävs för att lyckas i MLM?

 • Du måste vara självgående och kunna motivera dig själv
 • Inte ge upp utan vara uthållig
 • Lära dig hur du genererar Leads utan att jaga familj och vänner
 • Ha ett system där du attraherar bara dom som är intresserade av att göra detta.

För de rätta personerna är MLM den perfekta affärsmodellen. Jag håller på att bygga upp en verksamhet där de nödvändiga systemen är på plats för att man ska kunna jobba platsoberoende.

Om du är intresserad och vill veta mer, skicka gärna ett meddelande till mig

Kerstin Hofgren

Kommentera gärna här nere

Leave a Reply

Your email address will not be published.